Σχετικά με Εμάς

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στη νέα ιστοσελίδα car-auto.gr!
 
Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η δημοσίευση ειδήσεων σχετικών με τα μηχανοκίνητα οχήματα όπως : αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες αλλά και για μέρη που σχετίζονται με αυτό, όπως : αξεσουάρ, συνεργεία, ανταλλακτικά κ.α.
Η car-auto.gr θέλει να γίνει το μέσο μιας άμεσης επικοινωνίας μέσο τον αγγελιών που θα προστίθενται καθημερινά, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να αξιοποιήσει το διαδραστικό χαρακτήρα του διαδικτύου και να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για αγορά ή πώληση μέσο της car-auto.gr.
 
Σκοπός της car-auto.gr επίσης, είναι να καταστεί ένας χώρος συγκέντρωσης πληροφοριών για το μηχανοκίνητο κόσμο, ένας χώρος όπου νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες ή μεγάλες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιώτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες προς όφελος τους για αγορά ή πώληση τον αγαθών τους μέσο της car-auto.gr.
 
Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook :
 
Facebook
 
Όπως επίσης στο twitter :
 
Twitter


 
Παρακαλούμε αφήστε τα σχόλιά σας, για τυχόν παρατηρήσεις, υποδείξεις ή παραβλέψεις μας που θέλετε να επισημάνετε ή οτιδήποτε κρίνετε σκόπιμο να μας αναφέρετε και θα θέλατε να προσθέσουμε στην car-auto.gr .
 
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε,για μία άμεση και άψογη συνεργασία.
Με εκτίμηση Ομάδα διαχείρισης
car-auto

 

Λίστα για σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις για σύγκριση
    The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
    Αναζητήστε μια πόλη ή επιλέξτε από τη λίστα