Κανόνες και πολιτικές κρατήσεων

Γενικοί Όροι Ενοικίασης

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Για τις κατηγορίες A, B, J, V2 ελάχιστο όριο ηλικίας 21 χρόνια και για όλες τις άλλες κατηγορίες 25 χρόνια.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Για όλες τις κατηγορίες ο μισθωτής πρέπει να παρουσιάσει μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα αποδεκτή από τον ενοικιαστή για την κάλυψη των ποσών που αφορούν την εγγύηση και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης (για μη προπληρωμένες κρατήσεις).

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο. Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) Ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποδεκτή άδεια οδήγησης ανά χώρα, κάντε κλικ εδώ.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Για ενοικιάσεις στην Ελλάδα, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα δεσμευθεί ποσό εγγύησης στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του οδηγού το οποίο και θα επιστραφεί αυτούσιο στην λήξη της ενοικίασης, εφόσον δεν προκύψουν άλλες χρεώσεις. Η αποδέσμευση του ποσού μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημέρες ανάλογα με την εκδότρια τράπεζα της κάρτας. Το ποσό της εγγύησης διαφέρει ανά κατηγορία αυτοκινήτου. Αναλυτικότερα:
 • A, B, J, V2:  € 350
 • C, D, F, H, K, L, P, W, M V3, V4, V5
 • E, EM, EE, N, NM, R, T, U, Y
 • V, G, YL, 1, 5, 8, 9
 • YP, 3, 9L
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από τον μισθωτή οδηγοί αυτοκινήτων απαλλάσσονται για ζημιές του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου από φωτιά, και είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου του  μισθωτή με την Ασφαλιστική της εταιρεία.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW - SCDW): Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ, στην ελάχιστη χρέωση των €... για τις κατηγορίες A, B, J, V2, €... για τις κατηγορίες C, D, F, H, K, L, M, Q, P, R, T, W, €....για τις κατηγορίες, E, EM, EE, N, NM, I, U, V, Y, YL, 1, 5, 8, V3, V4, V5 1 €... για την κατηγορία 9 και €.... για τις κατηγορίες 3, 9L & YP, καταβάλλοντας τα ποσά των €..... και ....€ αντίστοιχα ανά ημέρα ενοικίασης. Δεν καλύπτονται ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και στους τροχούς.

Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του ακόμη περισσότερο (SCDW) στην ελάχιστη χρέωση των €.... για τις κατηγορίες A,B,J,V2, €.... για τις κατηγορίες C, D, F, H, K,L, M, P, R, T, W, €.... για τις κατηγορίες E, EM, EE, I, N, NM, U, V, Y, YL, 1, 5, 8, V3, V4, V5 €.... για την κατηγορία 9 και €... για τις κατηγορίες 3, 9L & YP, καταβάλλοντας επιπλέον €...,  και €... αντιστοίχως ανά ημέρα ενοικίασης

ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ (ΤΡ): Η κάλυψη κλοπής είναι μια προαιρετική υπηρεσία, η οποία εάν γίνει αποδεκτή, ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του για ολική κλοπή του ενοικιαζόμενου αυτοκίνητου  στα  €... για τις κατηγορίες A, B, J, V2, €.... για τις κατηγορίες C, D, F, H, K, L, M, P, R, T, W, στα €..., για τις κατηγορίες E, EM, EE, I, N, NM, U, V, Y, YL, 1, 5, 8, V3, V4, V5  στα €... για την κατηγορία 9 και στα €... για τις κατηγορίες 3, 9L & YP, καταβάλλοντας τα ποσά των €.... αντίστοιχα ανά ημέρα ενοικίασης.

SUPER COVER (SC): Ο ενοικιαστής μπορεί να απαλλαγεί πλήρως από την συμμετοχή του σε περίπτωση κλοπής ή ατυχήματος του μισθωμένου οχήματος καταβάλλοντας ημερησίως το ποσό των €.... για τις κατηγορίες A, B, J, €... για τις κατηγορίες C, D,F, H, K,L, M,P, R, T, W, €... για τις κατηγορίες E,EM,I, N, ΝΜ, U, V,Y, YL,1,5, 8,EE, ZE, €... για την κατηγορία 9 και €... για τις κατηγορίες 3,YP,9L και εφόσον προηγουμένως έχει αποδεχθεί την χρέωση για τις καλύψεις CDW, SCDW και την ασφάλεια κλοπής TP ή η κράτηση του τις περιλαμβάνει. Καμία κάλυψη (CDW, SCDW, SC) δεν καλύπτει ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στους τροχούς, στα λάστιχα και στα κρύσταλλα του οχήματος. 

ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ (ΡΑC): Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Επικοινωνία με τον μισθωτή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ/ΦΟΡΤΙΣΗΣ:  Επικοινωνία με τον μισθωτή.

ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ:  Επικοινωνία με τον μισθωτή.

ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ:  Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΣΥΣΤΗΜΑ «ΜΙΣΘΩΣΤΕ ΕΔΩ-ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΕΙ»: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Επικοινωνία με τον μισθωτή.. 

ΦΟΡΟΙ: Επικοινωνία με τον μισθωτή..

Λίστα για σύγκριση

  Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις για σύγκριση
  Αναζητήστε μια πόλη ή επιλέξτε από τη λίστα
  The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
  Είσοδος
  Όνομα χρήστη
  Κωδικός πρόσβασης
  Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση