Κόστος εγγραφής εμπόρου

08.11.2020
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ εγγραφής εμπόρου και εγγραφής στον κατάλογο επιχειρήσεων στον αντίστοιχο κατάλογο της car-auto.gr; 

1) Η εγγραφή εμπόρου, γίνεται από εμπόρους που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην car-auto.gr, ώστε να δημοσιεύουν έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αγγελιών (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών, επαγγελματικών οχημάτων, ανταλλακτικών, ποδηλάτων κλπ.).
Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού εμπόρου, ο επαγγελματίας αποκτά και προσωπική ιστοσελίδα με όλες τις αγγελίες του, στη διεύθυνση username car-auto.gr , εντελώς δωρεάν για πάντα.

2) Η εγγραφή στον κατάλογο επιχειρήσεων, γίνεται από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη αγορά ή γύρω απ΄αυτή (π.χ. συνεργεία, πλυντήρια οχημάτων, εισαγωγικές αξεσουάρ, αντιπροσωπείες, ΚΤΕΟ κλπ.), που επιθυμούν να δημοσιεύουν απεριόριστο αριθμό αγγελιών, αλλά θέλουν να περιλαμβάνονται στον δυναμικό επαγγελματικό κατάλογο επιχειρήσεων της car-auto.gr, προκειμένου να τους βρίσκουν όσοι ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουν.

Σημείωση: Οι επιχειρήσεις που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό εμπόρου στην car-auto.gr, δεν εμφανίζονται αυτόματα και στον κατάλογο επιχειρήσεων, απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή.

Η εγγραφή στον κατάλογο επιχειρήσεων της car-auto.gr, περιλαμβάνουν δοκιμαστική περίοδο. Όποιος έμπορος επιθυμεί να εγγραφή, ας επικοινωνήσει μαζί μας, για να τον ενημερώσουμε αναλυτικά. Έχετε 3 ή 6 μήνες δωρεάν δοκιμής, αναλόγως το πακέτο επιλογής και δεν είσαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε μετά την δοκιμαστική περίοδο.

Στους 6 μήνες εγγραφής το κόστος είναι 70 ευρώ και 3 μήνες δωρεάν δοκιμή και στους 12 μήνες το κόστος είναι 120 ευρώ και 6 μήνες δωρεάν δοκιμή, (στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

3) Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω τη συνδρομή μου στην car-auto.gr;

Υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι εξόφλησης.

α) Με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας από την ιστοσελίδα μας και ο δεύτερος με κατάθεση σε τράπεζα. Μετά την πληρωμή, εκδίδεται τιμολόγιο το οποίο σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά.

β) Παρακαλούμε, σε κάθε πληρωμή που γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, αναγράψτε ως αιτιολογία την επωνυμία της επιχείρησής σας.

Για μαζική εισαγωγή αγγελιών στην car-auto.gr στείλτε μας το αρχείο XML σας.

Για οποιαδήποτε απορία ,πληροφορία ή διευκρινήσεις θέλετε , μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ :

https://car-auto.gr/contact-us.html

Άμεσα κάποιος συνεργάτης μας,θα επικοινωνήσει μαζί σας.

________________________________________

Σας ευχαριστούμε,
Η Διεύθυνση car-auto.gr

Λίστα για σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις για σύγκριση
    The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
    Αναζητήστε μια πόλη ή επιλέξτε από τη λίστα