Η κινεζική εταιρεία GAC εμφανίζει το concept Entranze με αμερικανική σχεδίαση

Η κινεζική εταιρεία GAC Motor έχει παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό concept car που ονομάζεται Entranze, το οποίο λέει ότι έχει σχεδιαστεί για την αμερικανική αγορά, στο Detroit Motor Show .

Η GAC δεν πωλεί επί του παρόντος αυτοκίνητα εκτός της Κίνας, αλλά έχει φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης που περιλαμβάνουν μια είσοδο στην αμερικανική αγορά.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα κέντρο σχεδιασμού στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, όπου αναπτύχθηκε το Entranze και μόλις άνοιξε ένα μεγάλο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης κοντά στο Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν. Σχεδιάζει επίσης να ανοίξει πλήρης επιχείρηση πωλήσεων στις ΗΠΑ στην Καλιφόρνια.

Το ηλεκτρικό SUV Entranze χαρακτηρίζεται από το εξωτερικό του στοιχείο που η εταιρία περιγράφει ως “κομψή σφαίρα”. Έχει μια ασυνήθιστη διάταξη καθισμάτων 3 + 2 + 2, με τρία καθίσματα μπροστά, ακολουθούμενα από δύο σειρές με δύο καθίσματα και κεντρικό διάδρομο “τύπου αεροπλάνου”.

Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για να έχει σημαντικές αυτόνομες δυνατότητες και να χρησιμοποιεί εκτενώς τα χειριστήρια φωνής και χεριού. Υπάρχουν δύο πλευρικές οθόνες για τον έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου, με μια μεγάλη καμπυλοτή οθόνη για την ψυχαγωγία επιβατών.

Ο Yu είπε ότι η μηχανή αναπτύχθηκε γύρω από μια «ανθρώπινη-κεντρική φιλοσοφία» , με ένα ευρύχωρο εσωτερικό που κάνει ουσιαστική τη χρήση των ανανεώσιμων πράσινων υλικών, συμπεριλαμβανομένου του φελλού.

Ενώ το Entranze είναι καθαρά πρωτότυπο αυτοκίνητο χωρίς επίσημα σχέδια για την παραγωγή του, η GAC παρουσίασε την πλήρη γκάμα των οχημάτων της στο Ντιτρόιτ, υποδεικνύοντας περαιτέρω ότι σχεδιάζει να εισέλθει σύντομα στην αμερικανική αγορά.

Author: admin

1 thought on “Η κινεζική εταιρεία GAC εμφανίζει το concept Entranze με αμερικανική σχεδίαση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *