Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα , Μοτοσυκλέτες , Φορτηγά , Σκάφη , Τροχόσπιτα , Αγγελίες , Τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων , Ανταλλακτικά , Αξεσουάρ , Blog

Πολιτική Προστασίας

Η car-auto.gr λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου τόσο κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες της όσο και κατά την είσοδο στην περιοχή περιορισμένης πρόσβασης για την χρήση από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες -συνδρομητές στην υπηρεσία ηλεκτρονικής παραγγελίας , σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.
Διευκρινίζεται ότι η car-auto.gr δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο από τους επισκέπτες και χρήστες των ιστοσελίδων και των περιοχών του διαδικτυακού μας τόπου , στις οποίες υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση, και εγγυάται ότι από το χρησιμοποιούμενο λογισμικό δεν γίνεται αυτόματη ανάληψη στοιχείων επισκεπτών. Η Εταιρία λαμβάνει μόνο στοιχεία από τα εγγεγραμμένα μέλη αυτής στο πλαίσιο της εγγραφής, τα οποία της γνωστοποιούν οι ίδιοι οι εγγεγραμμένοι αυτής.
Η car-auto.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη, χωρίς σφάλματα λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη από τις δυσχέρειες ή από την διακοπή πρόσβασης για τεχνικούς λόγους και εν γένει από προβλήματα που επηρεάζουν ή αναστέλλουν για εύλογο χρονικό διάστημα τη λειτουργία της υπηρεσίας ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Η car-auto.gr σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων . Στη συνέχεια παρατίθεται η πολιτική και η σημασία της για εσάς, το χρήστη του ιστοτόπου.
 
Προσωπικά δεδομένα
 
Η car-auto.gr δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ΠΔ) (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, επάγγελμα, κ.τ.λ.) εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Θα σας ζητηθούν ΠΔ εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου, συγκεκριμένα:
·         ON LINE Αγγελίες.
Τα προσωπικά σας στοιχεία δόθηκαν στην car-auto.gr με την συγκατάθεσή σας και λάβατε γνώση ότι μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006. Διατηρείται, όμως, το δικαίωμα πρόσβασης, ανά πάσα στιγμή, στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, με σκοπό να ζητάτε και να λαμβάνετε, χωρίς καθυστέρηση και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, το σκοπό της επεξεργασίας, καθώς και τους αποδέκτες. Επίσης, έχετε το δικαίωμα, βάσει των άρθρων 11-13 του Ν. 2472 / 1997, να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις θέλετε ή και άρνηση μελλοντικής χρησιμοποίησης των στοιχείων σας. 

Η car-auto.gr δηλώνει ότι δεν τηρεί, ούτε επεξεργάζεται αλλά στοιχεία δεδομένων και σε αυτά δεν περιλαμβάνονται ευαίσθητα δεδομένα, όπως αυτά απαριθμούνται στο άρθρο 2 στοιχείο β’ του Ν. 2472 /1997.
Η car-auto.gr μπορεί να κάνει χρήση των ΠΔ που της παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας και να σας αποστέλλει προσφορές της car-auto.gr και ενημερωτικό υλικό εφόσον το επιθυμείτε . Επιπλέον, η car-auto.gr δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτα μέρη.
 
Ασφάλεια
 
Έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Το σύνολο των πληροφοριών που σας αφορούν δεν διοχετεύεται εκτός της εταιρίας μας. Μόνο το προσωπικό της car-auto.gr, που χρειάζεται τις πληροφορίες αυτές για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία, έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Το προσωπικό μας πρέπει να χρησιμοποιήσει απόρρητες λέξεις-κλειδιά (passwords) για να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες. Επιπλέον, οι διακομιστές όπου αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται σε ασφαλή εγκατάσταση. Ο Ιστότοπος διέπεται από μέτρα ασφαλείας για την προστασία από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση της πληροφορίας που ελέγχεται από την car-auto.gr.
Η car-auto.gr ενημερώνει ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα προσωπικά στοιχεία που βρίσκονται στη βάση δεδομένων της. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Ν. 2472 / 1997 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών της car-auto.gr, καθώς και η χρήση τους για στατιστικούς σκοπούς. Η εταιρεία δύναται να ανακοινώσει τα δεδομένα αυτά σε συνεργάτες για διαφημιστικούς ή στατιστικούς σκοπούς και μόνο για χρήση που θα αφορά προϊόντα ή υπηρεσίες της car-auto.gr.
 
Τι είναι τα cookies;
 
Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας, που με την μορφή πολύ μικρού κειμένου αποτελούμενου συνήθως από γράμματα και αριθμούς, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείς (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Υπάρχουν 4 διαφορετικοί τύποι cookies:
·         Cookies Λειτουργικότητας: Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist.
·         Cookies Προτιμήσεων: Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σου κατά την περιήγηση σου στο site μας, ώστε να μπορούμε να σου προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σου.
·         Cookies Διαφήμισης: Με τα cookies διαφήμισης επιδιώκουμε να σου δείξουμε διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά σου, ώστε να μην σε ενοχλούμε με ανεπιθύμητα μηνύματα.

·         Cookies Analytics: Μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σου προσφέρουμε.
 
Κοινοποίηση μεταβολών
 
Εάν μεταβληθεί η παρούσα Πολιτική της car-auto.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα καταγράψουμε τις μεταβολές στην παρούσα σελίδα, παρακαλούμε να τις μελετάτε τακτικά.
 
Αποδοχή της Πολιτικής μας
 
Η χρήση του Ιστοτόπου προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους που θέτει η Πολιτική της car-auto.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστοτόπου. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο μετά από την κοινοποίηση μεταβολών στην Πολιτική της car-auto.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις μεταβολές.
Λίστα για σύγκριση
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις για σύγκριση
Εισάγετε την αναφορά σας
Μήνυμα *
Είσοδος
Όνομα χρήστη
Κωδικός πρόσβασης
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση